BURSA / YILDIRIM - Fethiye Dörtçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2.DÖNEM 1.YAZILILAR TAKVİMİNE AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI ALAĞIDADIR

Ara

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİ 2.YAZILILAR TAKVİMİNE AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

OKULUMUZ 1 .DÖNEM 1.YAZILIARINA AİT TAKVİME AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Ekm

MEB tarafından yayınlanan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ortak sınavlar konu dağılım tabloları yayınlandı.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Ağu

OKULUMUZ 11 VE 12  SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURS BAŞVURULARI BAŞLADI.AŞAĞIDAKİ LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURULARINIZI YAPABİLİRSİNİZ.

SINAV PROGRAMLARINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Mrt

Mesleki uygulamaya katılacak öğrencilerin mesleki hazırbulunuşluklarını desteklemek amacıyla Fatiha suresi, namaz sureleri Yasin-i Şerif ve aşırlar üzerinde dikkatle durulur. Bu sureleri cuma namazında okuyabilecek düzeyde mahreç ve tecvid kurallarına göre okuyabilmeleri sağlanır.

Ara

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİDUYURUSUDUR

Nis

ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN 11-15 NİSAN 2022 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI EKTEDİR.AŞAĞIDAKİ LİKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

11-15 NİSAN ARA TATİL DÖNEMİ SORU ÇÖZÜM KAMPI TAKVİMİZE AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM ORTAK SINAV PROGRAMI EKTEDİR

Şbt

2022 YKS SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI.NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.