BURSA / YILDIRIM - Fethiye Dörtçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE PERSONELİNE GÜVENLİ İNTERNET SEMİNERİ VERİLDİ

18 MART ÇANAKKALE ZXAFERİ VE ŞEHİTLERİNİN ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA ANILDI

Mrt

OKULUMUZ PANOLARINDAN BİRİNİ HAFTANIN AYETİ VE HADİSİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE HATIRLATMAK İÇİN SEÇİP DÜZENLEDİK

Mrt

Dinî gün ve geceleri anlatan süslemelerimizi okul duvarlarımızda öğrencilerimizin beğenisine sunduk.ramazanında yaklaşmasıyla öğrencfilerimizin dikkatini çekmek istedik

Mrt

Okulumuzun sınıflarınI açık alanlarını koridorlarını canlı çiçek ve ağaçlarla süsledik.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı sayın Orhan YILDIRIM tarafından Güvenli İnternet kullanımı üzerine seminer düzenlendi.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyati Öğretmeni Kübra Burcu Tutal 10. Sınıflar arası "Mani Yazma Yarismasi" düzenlemiştir, yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilecektir.

Ock

Okulumuz Sosyal Yardimlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından sürdürülen "Doymayan Öğrenci Kalmasin" projemize destek veren LATİF DÖRTÇELİK ANAOKULU MÜDÜRÜ Emre ARSLAN  Bey tarafından öğrencilerimize lokma ikraminda bulunuldu. Rabbim hayrini kabul etsin, iki cihanda karşısına çikarsin inşallah.

Ock

HEDEF 2023 KAPSAMINDA ARA TATİL 12.SINIFLAR İÇİN OLUŞTURULAN TEST ÇÖZME ETKİLİĞİ PROGRAMINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Kas

FETHİYE DÖRTÇELİK AİLESİ OLARAK 24 KASIM ÖĞRETMENLWER GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUZ.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI